Home Merken Microwell

Microwell

Microwell, opgericht in 1992, bestaat uit drie divisies en na de eerste divisie industriële meetoplossingen werd de tweede divisie in 1996 opgericht, met de nadruk op airconditioningoplossingen. De jongste en snelstgroeiende divisie is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van oplossingen voor ontvochtiging en verwarming.

Microwell Oude producten (niet te bestellen)

Kennis en ervaring

Gebaseerd op uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van meet- en airconditioningafdeling, werd de divisie ontvochtiging en verwarming in 2003 opgericht na erkenning van de marktbehoefte aan innovatieve, geavanceerde, betrouwbare en efficiënte producten. Microwell investeert voortdurend in een volledig productiefabriek met een eigen onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteit, laboratorium en testterrein.

Ontvochtiging en verwarming

Microwell is een expert in zwembad ontvochtiging- en verwarmingsoplossingen, met meer dan 5000 geslaagde voltooide projecten, van zwembaden, jacuzzi's, bubbelbaden, hotel & recreatiecentra, musea, galerijen, medische faciliteiten, vis- en kwallentanks, wijncederconditionering en paardenherstelfaciliteiten. Microwell is trots om haar producten naar meer dan 30 landen te exporteren. Omdat klanten in elk land en elke markt verschillende functies en waarden van een product zoeken, heeft Microwell altijd goed geluisterd naar wat klanten vragen. De meeste producten en accessoires zijn live gekomen in nauwe samenwerking met klanten.