Home Klantenservice Annulering & retourneren

Annulering & retourneren

Twijfelt u over een aankoop? Neemt u dan vooral contact met ons op voor het juiste advies.

 

Bestelling annuleren

Wilt u uw bestelling annuleren? Dit kan enkel wanneer uw order nog niet is verwerkt. Neemt u hiervoor contact met ons op via info@airsain.nl.

 

Retourvoorwaarden

Wilt u de bestelling retourneren? Consumenten hebben het recht een bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@airsain.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De exacte voorwaarden leest u in onze algemene voorwaarden. Extra belangrijk hierbij is:

  • Het product mag enkel getest zijn 'zoals u dat in een winkel zou doen'. Dit houdt in dat het bijvoorbeeld niet getest mag zijn voor langere tijd, of in een ruimte waar wordt gerookt. Ook kunnen er geen additieven (geuren) gebruikt worden.
  • Het product, inclusief doos, en alle toebehoren, moet - indien redelijkerwijze mogelijk - ongeschonden worden geretourneerd.
  • Filters die uit hun gesealde verpakking zijn gehaald kunnen niet worden geretourneerd.

Neemt u voor de retourinstructies contact met ons op via info@airsain.nl.

 

(text not found: homeContactBlockImageAlt)
Deskundig advies! Onze experts staan voor u klaar!
Lucht-ontvochtiger.nl heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van luchtontvochtiging. Advies op maat!
Neem contact op met onze experts.