20L Gree Luchtontvochtiger GDN20

De 20L is de nieuwste luchtontvochtiger van Gree met een mooi design en een ontvochtigingscapaciteit tot 20 liter per 24 uur.

De luchtontvochtiger is elektronisch uitgevoerd en heeft een krachtige, roterende compressor. De Gree 20L heeft wielen en is daardoor eenvoudig te verplaatsen.

De 20L is de nieuwste luchtontvochtiger van Gree met een mooi design en een ontvochtigingscapaciteit tot 20 liter per 24 uur.

De luchtontvochtiger is elektronisch uitgevoerd en heeft een krachtige, roterende compressor. De Gree 20L heeft wielen en is daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: 20L Gree Luchtontvochtiger GDN20

De Gree 20L is een luchtdroger met een sterke werking. Deze luchtontvochtiger heeft een krachtige compressor en werkt bij een omgevingstemperatuur van 5°C - 35°C.

De 20L is een nieuwe luchtontvochtiger van Gree met een mooi design en een ontvochtigingscapaciteit tot 20 liter per 24 uur.

Deze Gree luchtontvochtiger is voorzien van een anti-vorst-programma. Het "Auto Defrost" program schakelt de ontvochtiging uit en laat de ventilator doordraaien indien er ijs in het apparaat aanwezig is.

Het waterreservoir heeft een vlotterschakelaar die de luchtdroger automatisch in de "Standby" modus zet, als het reservoir vol is. Wanneer de watertank vol is, hoort men 10 seconden lang een alarmsignaal.

Na een stroomstoring zal de 20L in de laatst ingestelde stand weer starten. De 20L heeft een makkelijke bediening en uitgebreide functies.

Alle functies zijn te zien als LED aanduiding. Zo is bijvoorbeeld makkelijk af te lezen wanneer de waterbak vol is en wanneer het filter schoongemaakt moet worden. Ook de recente luchtvochtigheid is afleesbaar.
Makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen waardoor overal neer te zetten. Geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik.

1. ON/ OFF knop
2. RESET-knop na filterreiniging
3. Toetsen voor gewenste luchtvochtigheid in de ruimte
4. Display
5. Ventilatorsnelheid
6. Timer

Werking van de luchtontvochtiger

De vochtige ruimtelucht wordt langs de koude leidingen in de ontvochtiger geblazen. De afgekoelde lucht condenseert zodat er zich waterdruppels vormen. Deze waterdruppels worden weer opgevangen in het reservoir. Gedurende de werking van de luchtdroger kan de ruimtetemperatuur enkele graden stijgen. (2 á 3 °C)

Afvoer van het condenswater

De Gree 20L heeft een uitneembare watertank van 5.0 liter. De droger heeft de mogelijkheid om deze aan te sluiten op een vaste afvoer. Dit is makkelijk te doen door een afvoerslangetje aan te sluiten (diameter 14mm) op het aansluitpunt aan de rechterkant van de droger. Dit aansluitpunt is beschermd met een kunststof kapje en bevindt zich dus niet in het zicht.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-