Home Luchtontvochtigers Eeese Anna 20L - Ontvochtiger & Reiniger

Eeese Anna 20L - Luchtontvochtiger en luchtreiniger

Anna is een stijlvolle en compacte luchtontvochtiger met vele functies die overtollige vochtigheid vermindert in ruimtes tot 100 m2. Anna is zeer stil voor een luchtontvochtiger van deze omvang. Anna heeft ingebouwde wifi, wat volledig vochtigheidsbeheer eenvoudig en flexibel mogelijk maakt via een app. Anna is een 2-in-1 hybride model dat ervoor zorgt dat effectieve ontvochtiging kan worden gecombineerd met luchtzuivering van HEPA-kwaliteit. Het is ook mogelijk om Anna te gebruiken als afzonderlijke luchtontvochtiger of luchtzuiveraar. Anna is geclassificeerd als IPX4, waardoor het model met name geschikt is in vochtige ruimtes. De praktische functie voor het drogen van kleding van Anna zorgt ervoor dat kleding sneller droogt.

Anna is een stijlvolle en compacte luchtontvochtiger met vele functies die overtollige vochtigheid vermindert in ruimtes tot 100 m2. Anna is zeer stil voor een luchtontvochtiger van deze omvang. Anna heeft ingebouwde wifi, wat volledig vochtigheidsbeheer eenvoudig en flexibel mogelijk maakt via een app. Anna is een 2-in-1 hybride model dat ervoor zorgt dat effectieve ontvochtiging kan worden gecombineerd met luchtzuivering van HEPA-kwaliteit. Het is ook mogelijk om Anna te gebruiken als afzonderlijke luchtontvochtiger of luchtzuiveraar. Anna is geclassificeerd als IPX4, waardoor het model met name geschikt is in vochtige ruimtes. De praktische functie voor het drogen van kleding van Anna zorgt ervoor dat kleding sneller droogt.

299,-
 • Levering uit voorraad
 • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
 • Gratis Hygrometer
  Bij dit product ontvangt u een TFA hygrometer t.w.v. € 23,90 gratis.

Combinatie aanbiedingen

Lees meer
Combiprijs 15,- Van 19,90
Lees meer
Combiprijs 19,- Van 25,-
 • 1-100 m2 ontvochtigen
 • Capaciteit: 20 liter water/dag
 • IPX4 (plensdicht)
 • Compatibel met app
 • Energiezuinig
 • 5 jaar garantie
 • Prijswinnaar

Productbeschrijving: Eeese Anna 20L - Luchtontvochtiger en luchtreiniger

2-in-1 ontvochtiger en luchtzuiveraar

Benut uw ontvochtiger optimaal door ontvochtiging effectief te combineren met zuivering in HEPA-kwaliteit. Anna is een uitgebreid 2-in-1 hybride model dat de vochtigheid kan verlengen en de lucht vrij van deeltjes, pollen en overige allergenen kan maken.

HEPA-filter

Met een HEPA-filter voegt u de optie toe om de luchtkwaliteit in een vertrek te verbeteren. Een HEPA-filter helpt tegen het ophopen van stof, pollen en overige allergenen en vermindert allergische reacties. Daarnaast verwijdert het filter schimmelsporen, bacteriën en virussen uit de lucht.

Wifi – bedien de ontvochtiger via de telefoon of Google Assistant

Anna is voorzien van wifi, waardoor u het apparaat kunt bedienen en de luchtvochtigheid volledig kunt beheren via een app op uw mobiele telefoon, vanaf elke locatie. Slim, flexibel en innovatief. De app van het apparaat is compatibel met TUYA en Google Assistant.

Zeer laag geluidsniveau en laag energieverbruik

Anna is een stille luchtontvochtiger die werkt bij een geluidsniveau van slechts 40dB(A), wat stil is voor een ontvochtiger van deze omvang. Daarnaast heeft Anna een laag energieverbruik van slechts 245 W, en kunt u met de praktische timerfunctie de ontvochtiger eenvoudig in te stellen wanneer de ontvochtiger automatisch wordt uitgeschakeld, waardoor u stroom bespaart.

Geschikt voor gebruik in de badkamer

Anna is bijgewerkt met een IPX4-classificatie, waardoor hij bijzonder geschikt is voor gebruik in vochtige ruimtes – in de badkamer, waar de luchtvochtigheid zeer hoog kan zijn als er geen venster voor ventilatie is. Met name in appartementen kunnen er beperkte mogelijkheden voor natuurlijke ventilatie zijn. Daar kan een ontvochtiger een groot verschil maken in het voorkomen van schimmel- en meeldauwvorming.

Functie voor kleding drogen – efficiënt, beter voor het milieu en minder stroomkosten

In veel huishoudens kan een droogtrommel nodig zijn om de gezinskleding snel te kunnen drogen. Anna kan deze klus ook eenvoudig klaren De ontvochtiger is voorzien van een intelligente interne droogfunctie voor kleding, die eenvoudig kan worden bediend via het functiescherm. Met één klik wordt de zeer praktische droogfunctie gestart, waarmee kleding extra snel droogt. Aangezien het stroomverbruik slechts 245 W is, is Anna een veel voordeliger alternatief voor een droogtrommel.

Ingebouwde ionisator

De ingebouwde ionisator van Anna (optioneel in te schakelen) verlaagt de hoeveelheid negatieve ionen die zich binden aan positief geladen moleculen van bijvoorbeeld stof, bacteriën, pollen, rook en overige allergenen. Deze moleculen binden zich aan elkaar en worden grotere moleculen die niet in te lucht kunnen zweven en daarom als stofdeeltjes op de grond vallen. Deze kunnen vervolgens eenvoudig worden opgeveegd of opgezogen met een stofzuiger.

Vochtgehalte eenvoudig in te stellen

Anna is voorzien van een intelligent ledscherm met softkey waarmee u het gewenst vochtgehalte eenvoudig kunt instellen. Anna wordt vervolgens automatisch uitgeschakeld wanneer het vochtgehalte wordt bereikt en automatisch weer ingeschakeld als het vochtgehalte wordt overschreden. De temperatuur en vochtigheid in het vertrek zijn belangrijk in verhouding tot hoeveel liters vocht per dag kunnen worden verwerkt.

Eenvoudig te hanteren

Anna is eenvoudig te verplaatsen naar het vertrek waar het apparaat nodig is. De ontvochtiger is voorzien van praktische handvatten die op zeer fraaie wijze in het ontwerp zijn geïntegreerd. Daarnaast kan Anna eenvoudig worden verplaatst met de bijgeleverde 360 graden draaiende wieltjes.

Optie voor voortdurend afvoeren - automatische stop

Een ontvochtiger heeft een ingebouwd waterreservoir om het water uit het vocht in de lucht te verzamelen. Door een afzonderlijke afvoerslang aan te sluiten hebt u de mogelijkheid om het water rechtstreeks naar de afvoer te leiden, in plaats van het waterreservoir te moeten legen. Dit betekent dat de ontvochtiger voortdurend kan draaien, wat in het bijzonder in kelders of zomerhuisjes een goede oplossing is. Als u ervoor kiest om geen afvoerslang aan te sluiten beschikt Anna over een functie voor automatische uitschakeling met indicator voor een vol reservoir, waardoor de ontvochtiger automatisch wordt uitgeschakeld als het reservoir vol is. Anna is voorzien van een waterreservoir met ruimte voor maximaal 4,5 liter.

Anna – een kwaliteitsproduct van eeese air care

Anna is onderdeel van de populaire serie ontvochtigers van eeese air care. Alle ontvochtigers in deze serie zijn gemaakt met als doel de perfecte synergie tussen gedegen kennis van het Europese klimaat en milieu, en gestroomlijnd Scandinavisch ontwerp en de nieuwste technologie.

Standaard meegeleverde accessoires: Eeese Anna 20L - Luchtontvochtiger en luchtreiniger

 • 1 x Hugo + Otto + Anna HEPA H13 Filter (20 & 25L)

Specificaties: Eeese Anna 20L - Luchtontvochtiger en luchtreiniger

Werking
Functies ● Ontvochtiger
● Luchtreiniger (aanvullend)
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Ontvochtiger geschikt voor 1 - 100 m2 ontvochtigen
Luchtbehandeling 190 m3 per uur
Hoeveel vocht een apparaat uit de lucht onttrekt, hangt onder andere af van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Voor het berekenen van de maximale capaciteit gaan de meeste fabrikanten uit van een temperatuur van 32°C en een luchtvochtigheid van 95%. In de praktijk zal de werkelijke ontvochtigingscapaciteit dan ook lager liggen dan de maximale waarde die fabrikanten opgeven.
Capaciteit 20 liter water/dag
De belangrijkste technieken zijn Adsorptie (geschikt voor lage temperaturen) en Condensatie (energiezuinig, optimaal voor gemiddelde temperaturen).
Ontvochtiger techniek Condensatie
De temperatuur van de ruimte die je wilt ontvochtigen, is belangrijk voor de ontvochtigingstechniek die gebruikt wordt. Is de ruimtetemperatuur onder de 10 graden? Dan is een adsorptiedroger noodzakelijk. Is de ruimtetemperatuur boven de 10 graden? Dan is een condensatiedroger de beste optie.
Werkbereik Minimaal 5 °C
Werkbereik Maximaal 35 °C
Un déshumidificateur à condensation avec fonction de dégivrage est plus efficace dans les pièces où la température est plus basse.
Automatisch Ontdooien
Luchtreinigingstechniek ● Filters
● Ionisatie
Type filter ● Hepa H13
● Voorfilter
Type filter optie Koolstoffilter
Eigenschappen
Waterafvoer ● Aansluiting voor afvoerslang of afvoerleiding
● Reservoir uitneembaar
Minimaal geluidsniveau 40 dB
Geluidsniveau 44 dB
Plaatsing Vloermodel
Waterreservoir inhoud 4.5 liter
Met een hygrostaat is de luchtvochtigheid automatisch regelbaar.
Hygrostaat
Waterniveau afleesbaar / indicator
Behuizing materiaal Kunststof
IP-klasse vochtbescherming IPX4 (plensdicht)
Koelmiddel R290
Afvoerslang / Afvoerleiding Los te bestellen
Vol reservoir signaal / indicator
Afvoer (water) diameter 14 mm
Keurmerk CE
Gebruik
Standen reiniging ● Nachtstand
● 1
Standen ontvochtiging ● Automatisch
● Continu
● Nachtstand
● Wasdroogfunctie / Continu
● 2
Timer
Display
Bediening vergrendelbaar
Luchtvochtigheid afleesbaar ● ✔
● ✔ (app)
Bediening met smartphone / app
App/Assistent naam Tuya Smart, Google Assistant
Energie
Energieverbruik (maximaal) 245 Watt
Voor de eigenschap 'energiezuinig' kijken we naar het energieverbruik tegenover de prestaties.
Energiezuinig
Stroomvoorziening Netstroom
Automatische herstart na stroomonderbreking
Fysieke eigenschappen
Verrijdbaar
Breedte 37.8 cm
Diepte 27.3 cm
Hoogte 58 cm
Gewicht 14.9 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 5
Prijswinnaar
Prijswinnaar Testwinnaar anbefaler.com

Handleidingen: Eeese Anna 20L - Luchtontvochtiger en luchtreiniger

Onderdelen & accessoires voor: Eeese Anna 20L - Luchtontvochtiger en luchtreiniger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-