Home Luchtontvochtigers Stadler Form Theo - Luchtontvochtiger

Stadler Form Theo

Luchtontvochtiger

Stadler Form Theo is een luchtontvochtiger met slang die niet misstaat in jouw huis. Luchtontvochtiger Theo heeft een ingebouwde hygrometer, werkt geluidsloos en is geschikt voor kamers tot 30 m². Deze Stadler Form Theo heeft een waterreservoir, maar is ook met slang aan te sluiten voor extra gemak.

Stadler Form Theo is een luchtontvochtiger met slang die niet misstaat in jouw huis. Luchtontvochtiger Theo heeft een ingebouwde hygrometer, werkt geluidsloos en is geschikt voor kamers tot 30 m². Deze Stadler Form Theo heeft een waterreservoir, maar is ook met slang aan te sluiten voor extra gemak.

235,-
  • Levertijd 2 tot 4 werkdagen
  • Geen verzendkosten
  • Inclusief BTW
  • 1-30 m2 ontvochtigen
  • Capaciteit: 10 liter water/dag
  • Prijswinnaar

Productbeschrijving: Stadler Form Theo

De eenvoudige elegantie gecombineerd met de topprestaties maken de kleine luchtontvochtiger Theo uniek. Theo houdt van vochtige ruimtes en verwijdert overtollig vocht uit de lucht. Een geïntegreerde hygrostaat betekent dat de gewenste luchtvochtigheid kan worden ingesteld op 40%, 50% of 60%.

Als alternatief kan Theo op continu basis werken. Daarnaast kan de timer worden geprogrammeerd met een werkingsperiode van 1 tot 7 uur. Wanneer de tijdsperiode is afgelopen of het waterreservoir vol is, schakelt Theo automatisch uit.

Als Theo langere tijd alleen thuis blijft, is de afvoer eenvoudig dankzij de meegeleverde slang. En als je Theo naar een andere kamer wilt verplaatsen, is het mogelijk hem met één hand op te tillen door zijn handige handgreep.

Specificaties: Stadler Form Theo

Werking
Functies Ontvochtiger
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Ontvochtiger geschikt voor 1 - 30 m2 ontvochtigen
Luchtbehandeling 75 m3 per uur
Hoeveel vocht een apparaat uit de lucht onttrekt, hangt onder andere af van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Voor het berekenen van de maximale capaciteit gaan de meeste fabrikanten uit van een temperatuur van 32°C en een luchtvochtigheid van 95%. In de praktijk zal de werkelijke ontvochtigingscapaciteit dan ook lager liggen dan de maximale waarde die fabrikanten opgeven.
Capaciteit 10 liter water/dag
De belangrijkste technieken zijn Adsorptie (geschikt voor lage temperaturen) en Condensatie (energiezuinig, optimaal voor gemiddelde temperaturen).
Ontvochtiger techniek Condensatie
De temperatuur van de ruimte die je wilt ontvochtigen, is belangrijk voor de ontvochtigingstechniek die gebruikt wordt. Is de ruimtetemperatuur onder de 10 graden? Dan is een adsorptiedroger noodzakelijk. Is de ruimtetemperatuur boven de 10 graden? Dan is een condensatiedroger de beste optie.
Werkbereik Minimaal 5 °C
Werkbereik Maximaal 35 °C
Un déshumidificateur à condensation avec fonction de dégivrage est plus efficace dans les pièces où la température est plus basse.
Automatisch Ontdooien
Automatisch Ontdooien Werkbereik Minimaal 5 °C
Eigenschappen
Waterafvoer ● Aansluiting voor afvoerslang of afvoerleiding
● Reservoir uitneembaar
Geluidsniveau 42 dB
Plaatsing Vloermodel
Waterreservoir inhoud 2.1 liter
Met een hygrostaat is de luchtvochtigheid automatisch regelbaar.
Hygrostaat
Behuizing materiaal Kunststof
Koelmiddel R290
Vol reservoir signaal / indicator
Keurmerk ● CE
● EAC
● RoHs
● WEE (AEEA)
Gebruik
Standen ontvochtiging ● Automatisch
● Continu
Timer
Energie
Energieverbruik (maximaal) 280 Watt
Stroomvoorziening Netstroom
Fysieke eigenschappen
Breedte 30.5 cm
Diepte 21.6 cm
Hoogte 51.6 cm
Gewicht 11.4 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 2
Prijswinnaar
Prijswinnaar European Product Design Award

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-