Home Luchtontvochtigers Gree Sunny 12L

Elektronische Luchtontvochtiger Gree Sunny 12L

Ontvochtiger Sunny 12L behoort tot de nieuwste serie luchtontvochtigers van Gree. De automatische luchtdroger heeft een mooi design en bezit een capaciteit tot 12 liter per 24 uur ontvochtiging.

De luchtontvochtiger is elektronisch uitgevoerd en heeft een krachtige roterende compressor. Deze Gree Sunny 12L ontvochtiger is uitgerust met wielen en is daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Ontvochtiger Sunny 12L behoort tot de nieuwste serie luchtontvochtigers van Gree. De automatische luchtdroger heeft een mooi design en bezit een capaciteit tot 12 liter per 24 uur ontvochtiging.

De luchtontvochtiger is elektronisch uitgevoerd en heeft een krachtige roterende compressor. Deze Gree Sunny 12L ontvochtiger is uitgerust met wielen en is daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Elektronische Luchtontvochtiger Gree Sunny 12L

DIGITALE LUCHTONTVOCHTIGER GREE SUNNY 12L

Luchtontvochtiger Gree Sunny 12L is het allernieuwste model ontvochtiger van Gree. Deze ontvochtiger met wieltjes heeft een krachtige compressor en werkt bij een omgevingstemperatuur van 5°C - 35°C. Gree Sunny 12L is een verplaatsbare luchtdroger met een krachtige werking.

Luchtdroger Sunny 12L behoort tot de nieuwste serie luchtontvochtigers van Gree. De automatische luchtdroger heeft een mooi design en bezit een ontvochtigingscapaciteit tot 12 liter per 24 uur.

Deze Gree luchtontvochtiger is voorzien van een anti-vorst-programma. Wanneer er sprake is van ijsvorming, schakelt het 'Auto Defrost' programma luchtontvochtiging uit en laat de ventilator doordraaien totdat er geen ijs meer in het apparaat aanwezig is.

De ontvochtiger schakelt automatisch in "Standby" als zijn waterreservoir vol is, het reservoir heeft een vlotterschakelaar. Wanneer de watertank vol is, hoort men 10 seconden lang een alarmsignaal.

Luchtontvochtiger Sunny 12L zal na een stroomstoring in de laatst ingestelde stand weer starten. De Sunny 12L luchtdroger heeft een makkelijke bediening en uitgebreide functies.

Alle functies zijn te zien als LED aanduiding. Zo is bijvoorbeeld makkelijk af te lezen wanneer de waterbak vol is en wanneer het filter van de ontvochtiger schoongemaakt moet worden. Ook de recente luchtvochtigheid is afleesbaar. Dit zijn de toetsen en instelbare functies:

1. Aan/ Uit toets
2. Reset-toets na reiniging filter
3. Toetsen voor het digitaal instellen van de gewenste luchtvochtigheid
4. Ventilatorsnelheid
5. Timer

Luchtdroger Gree Sunny 12L is makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen, daardoor overal neer te zetten en dus geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik.

Ontvochtiger werking

Vochtige ruimtelucht wordt langs de koude leidingen van de luchtontvochtiger geblazen. De gekoelde lucht condenseert zodat er zich waterdruppels vormen. Deze waterdruppels worden opgevangen in het reservoir. Gedurende de werking van de luchtdroger kan de ruimtetemperatuur enkele graden stijgen. (2 á 3 °C)

Afvoer van het condenswater

Ontvochtiger Gree Sunny 12L heeft een uitneembare watertank van 4.0 liter. De luchtdroger heeft de mogelijkheid om te worden aangesloten op een vaste afvoer. Dit is makkelijk te doen door een afvoerslangetje aan te sluiten (diameter 14mm) op het aansluitpunt aan de rechterkant van de droger. Dit aansluitpunt is beschermd met een kunststof kapje en bevindt zich dus niet in het zicht.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-

Een ruim assortiment luchtontvochtigers

Lucht-ontvochtiger.nl biedt oplossingen voor een breed scala aan vochtproblemen.
“Goed advies en en scherper prijs. Top!”
Dhr. Vos
“Eindelijk een bedrijf met echte productkennis!”
Dhr. van der Loo
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl