Home Luchtontvochtigers Gree 30L Sunny

Luchtontvochtiger met Wielen Gree Sunny 30L GDN30

Digitale luchtontvochtiger 30L, de nieuwste ontvochtiger van Gree met een ontvochtigingscapaciteit tot 30 liter per 24 uur en een mooi design.

De luchtdroger is elektronisch uitgevoerd en heeft een krachtige, roterende compressor. Luchtontvochtiger Gree 30L is uitgerust met wielen en is daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Digitale luchtontvochtiger 30L, de nieuwste ontvochtiger van Gree met een ontvochtigingscapaciteit tot 30 liter per 24 uur en een mooi design.

De luchtdroger is elektronisch uitgevoerd en heeft een krachtige, roterende compressor. Luchtontvochtiger Gree 30L is uitgerust met wielen en is daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Luchtontvochtiger met Wielen Gree Sunny 30L GDN30

LUCHTONTVOCHTIGER GREE 30L


Het allernieuwste model luchtdroger van Gree heet 30L. De Gree 30L is een digitale luchtdroger met een intensieve werking. Deze luchtontvochtiger heeft een krachtige compressor en werkt bij een omgevingstemperatuur van 5°C - 35°C.

Luchtontvochtiger Gree 30L is heeft een mooi design en kan tot 30 liter per dag luchtontvochtiging verzorgen.

Deze digitale luchtontvochtiger van Gree is voorzien van een anti-vorst-programma. Het "Auto Defrost" programma schakelt indien nodig luchtontvochtiging uit en laat de ventilator doordraaien totdat er geen ijs meer in het apparaat aanwezig is.

De luchtdroger schakelt automatisch in "Standby" als zijn waterreservoir vol is, het reservoir heeft een vlotterschakelaar. Wanneer de watertank van de ontvochtiger vol is, hoort men 10 seconden lang een alarmsignaal.

Luchtontvochtiger Gree 30L zal na een stroomstoring in de laatst ingestelde stand weer starten. De 30L luchtdroger heeft een makkelijke bediening en uitgebreide functies.

Alle functies zijn te zien als LED aanduiding. Zo is bijvoorbeeld makkelijk af te lezen wanneer de waterbak vol is en wanneer het filter schoongemaakt moet worden. Ook de actuele luchtvochtigheid is afleesbaar.

Deze luchtontvochtiger is makkelijk te verplaatsen omdat de droger op wielen staat, daardoor overal neer te zetten en dus geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik.

Functies van digitale luchtdroger Gree 30L

1. ON/ OFF knop
2. RESET-knop na filterreiniging
3. Toetsen voor gewenste ruimte luchtvochtigheid
4. Display
5. Ventilatorsnelheid
6. Timer

Luchtontvochtiger werking

Vochtige ruimtelucht wordt langs de koude leidingen van de luchtontvochtiger geblazen. De gekoelde lucht condenseert zodat er zich waterdruppels vormen. Deze waterdruppels worden weer opgevangen in het reservoir. Gedurende de werking van de luchtdroger kan de ruimtetemperatuur enkele graden stijgen. (2 á 3 °C)

Afvoer van het Condenswater

Luchtdroger Gree 30L heeft een uitneembare watertank van 5.0 liter. De luchtontvochtiger heeft de mogelijkheid om deze aan te sluiten op een vaste afvoer. Dit is makkelijk te doen door een afvoerslangetje aan te sluiten (diameter 14mm) op het aansluitpunt aan de rechterkant van de luchtdroger. Dit aansluitpunt is beschermd met een kunststof kapje en is dus niet in het zicht.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-