Home Luchtontvochtigers Gree 20L Grandeur

Stille Luchtontvochtiger Gree 20L Grandeur

Luchtdroger 20L Grandeur is de nieuwste luchtontvochtiger van Gree en heeft een ontvochtigingscapaciteit tot 20 liter per 24 uur.

De luchtontvochtiger is elektronisch uitgevoerd en heeft een krachtige roterende compressor.

Ontvochtiger Gree 20L Grandeur heeft een mooi design en wordt geleverd inclusief wielen waardoor eenvoudig te verplaatsen.

Luchtdroger 20L Grandeur is de nieuwste luchtontvochtiger van Gree en heeft een ontvochtigingscapaciteit tot 20 liter per 24 uur.

De luchtontvochtiger is elektronisch uitgevoerd en heeft een krachtige roterende compressor.

Ontvochtiger Gree 20L Grandeur heeft een mooi design en wordt geleverd inclusief wielen waardoor eenvoudig te verplaatsen.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Stille Luchtontvochtiger Gree 20L Grandeur

Luchtdroger Gree 20L Grandeur is een sterke en stille luchtontvochtiger. Deze ontvochtiger heeft een krachtige compressor en werkt bij een omgevingstemperatuur van 5°C - 35°C.

De 20L Grandeur is de nieuwe luchtontvochtiger van Gree en heeft een mooi design. Zijn capaciteit bedraagt tot 20 liter per 24 uur.

Deze Gree luchtontvochtiger is voorzien van een anti-vorst-programma. Wanneer sprake is van ijsvorming, schakelt het "Auto Defrost" programma luchtontvochtiging uit en laat het de ventilator doordraaien totdat er geen ijs meer op de koelleiding van het apparaat aanwezig is.

Het waterreservoir heeft een vlotterschakelaar die de luchtdroger automatisch in de "Standby" modus zet wanneer het reservoir vol is. Indien de watertank vol is, hoort men 10 seconden lang een alarmsignaal.

Na een stroomstoring zal de 20L Grandeur in de laatst ingestelde stand weer starten. De 20L Grandeur heeft een makkelijke bediening en uitgebreide functies.

Ontvochtiger 20L Grandeur van Gree laat alle functies zien als LED aanduiding. Zo is bijvoorbeeld makkelijk af te lezen wanneer de waterbak vol is en wanneer het filter schoongemaakt moet worden. Ook is de actuele luchtvochtigheid afleesbaar op het display van de luchtontvochtiger.

De luchtdroger is makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen, hij is daardoor overal neer te zetten. Geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik.

Ontvochtiger bediening

1. ON/ OFF knop
2. RESET-knop na filterreiniging
3. Toetsen voor gewenste luchtvochtigheid in de ruimte
4. Display
5. Ventilatorsnelheid
6. Timer

Luchtdroger werking

Vochtige ruimtelucht wordt langs de koude leidingen van de ontvochtiger geblazen. De afgekoelde lucht condenseert zodat er zich waterdruppels vormen,  deze waterdruppels worden opgevangen in het reservoir. Gedurende de werking van de luchtdroger kan de ruimtetemperatuur enkele graden stijgen. (2 á 3 °C)

Luchtontvochtiger Gree 20L Grandeur heeft volgende voorkeursinstellingen

  1. Free drying (normaal)
  2. Sleeping space (slaapkamer)
  3. Living space (woonkamer)
  4. Basement (kelder)
  5. Continu

Afvoer van het condenswater

Ontvochtiger Gree 20L Grandeur heeft een uitneembare watertank van 4.7 liter. De luchtdroger biedt de mogelijkheid om te worden aangesloten op een vaste afvoer. Dit is makkelijk te doen door een afvoerslangetje aan te sluiten (diameter 14mm) op het aansluitpunt aan de rechterkant van de droger. Dit aansluitpunt is beschermd met een kunststof kapje en is dus niet in het zicht.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-

Een ruim assortiment luchtontvochtigers

Lucht-ontvochtiger.nl biedt oplossingen voor een breed scala aan vochtproblemen.
“Goed advies en en scherper prijs. Top!”
Dhr. Vos
“Eindelijk een bedrijf met echte productkennis!”
Dhr. van der Loo
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl