Home Luchtontvochtigers Gree 12L - Luchtontvochtiger

Gree 12L - Luchtontvochtiger

Ontvochtiger 12L van Gree met een ontvochtigingscapaciteit tot 12 liter per 24 uur. en een mooi design.

De luchtontvochtiger is elektronisch uitgevoerd en heeft een krachtige roterende compressor.

Ontvochtiger Gree 12L is uitgerust met wielen en is daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Ontvochtiger 12L van Gree met een ontvochtigingscapaciteit tot 12 liter per 24 uur. en een mooi design.

De luchtontvochtiger is elektronisch uitgevoerd en heeft een krachtige roterende compressor.

Ontvochtiger Gree 12L is uitgerust met wielen en is daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Gree 12L - Luchtontvochtiger

Het allernieuwste model luchtdroger van Gree heet 12L. De Gree 12L is een luchtdroger met een krachtvolle werking. Deze digitale luchtontvochtiger heeft een krachtige compressor en werkt bij een omgevingstemperatuur van 5°C - 35°C.

De 12L is de nieuwste luchtontvochtiger van Gree met een mooi design en heeft een ontvochtigingscapaciteit tot 12 liter per 24 uur.

Deze Gree luchtontvochtiger is voorzien van een anti-vorst-programma. Wanneer er sprake is van ijsvorming, schakelt het "Auto Defrost" programma ontvochtiging uit en laat de ventilator doordraaien totdat er geen ijs meer in het apparaat aanwezig is.

Het waterreservoir heeft een vlotterschakelaar die de luchtdroger automatisch in "Standby" zet als het reservoir vol is. Wanneer de watertank vol is, hoort men 10 seconden lang een alarmsignaal.

Na een stroomstoring zal de 12L in de laatst ingestelde stand weer starten. De 12L heeft een makkelijke bediening en uitgebreide functies.

Alle functies zijn te zien als LED aanduiding. Zo is bijvoorbeeld makkelijk af te lezen wanneer de waterbak vol is en wanneer het filter schoongemaakt moet worden. Ook de recente luchtvochtigheid is afleesbaar.
Makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen, daardoor overal neer te zetten en dus geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik.

1. ON/ OFF knop
2. RESET-knop na filterreiniging
3. Toetsen voor gewenste luchtvochtigheid in ruimte
4. Display
5. Ventilatorsnelheid
6. Timer

Werking van de luchtontvochtiger

De vochtige ruimtelucht wordt langs de koude leidingen geblazen. De gekoelde lucht condenseert zodat er zich waterdruppels vormen. Deze waterdruppels worden opgevangen in het reservoir. Gedurende de werking van de luchtdroger kan de ruimtetemperatuur enkele graden stijgen. (2 á 3 °C)

Afvoer van het condenswater

De Gree 12L heeft een uitneembare watertank van 5.0 liter. De luchtdroger heeft de mogelijkheid om te worden aangesloten op een vaste afvoer. Dit is makkelijk te doen door een afvoerslangetje aan te sluiten (diameter 14mm) op het aansluitpunt aan de rechterkant van de droger. Dit aansluitpunt is beschermd met een kunststof kapje en bevindt zich dus niet in het zicht

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-