Home Merken Gree

GREE

GREE is een groot merk in airconditioning en luchtbehandeling. Met meer dan 80.000 medewerkers is het één van de grootste fabrikanten van airconditioningsystemen ter wereld. GREE luchtontvochtigers, airconditioners en luchtreinigers voor een zuiver en comfortabel binnenklimaat.

GREE Oude producten (niet te bestellen)

GREE airconditioning

Ook in een koel landje als Nederland is airconditioning ideaal. U kent het vast wel: in een warme zomernacht ligt u s nachts te woelen in bed. Of u wilt kleding passen, maar in de winkel is het niet uit te houden. En ook op kantoor heeft de productiviteit van uw medewerkers zwaar onder het weer te lijden. Dan is het lastig om het hoofd koel te houden. Met een GREE airconditioner bent u van al deze zorgen verlost. Ook als er niet veel ruimte is, heeft Gree de juiste airco.

GREE luchtontvochtiging

Is de luchtvochtigheid te hoog in uw binnenklimaat? GREE luchtontvochtigers verwijderen vocht in snel tempo! Een luchtontvochtiger van GREE is compact, maar krachtig. Het zijn ideale luchtdrogers voor gebruik in huis, kantoor, winkel en opslag. Uw GREE luchtontvochtiger koopt u eenvoudig online bij AirSain. De luchtvochtigheid is snel onder controle!

GREE luchtreiniging

GREE luchtreinigers zuiveren op een efficiënte manier het binnenklimaat, de compacte en stijlvolle GREE luchtreinigers passen een unieke filtermethode toe.